− Kaupungeissa siirtymä kohti kestävää ruokaa ei tapahdu pelkällä ”poliittisella poseerauksella”, vaan se vaati myös resursseja ja investointeja. Investoinnit on suunnattava mm. ruokapalveluhenkilöstön osaamisen ja ilmastokestävän reseptiikan kehittämiseen, totesi dosentti Markus Vinnari.
Investoinnit maksavat itsensä takaisin kaupunkilaisten lisääntyneenä hyvinvointina. Eli maku ja houkuttelevuus edellä kohti kestävää ruokamurrosta!
Lämmin kiitos panelisteillemme: TAMKin restonomiopiskelija Anu Haapalainen, yrittäjä Iida Koskinen (Café and Bar KATTO), dosentti Markus Vinnari Helsingin yliopiston taloustieteen laitokselta, Tenure track -professori Elina Närvänen Tampereen yliopiston Johtamisen ja talouden tiedekunnasta sekä ympäristö- ja kehitysjohtaja Kari Kankaala Tampereen kaupungilta.
Keskustelua emännöi FUSILLI-hankkeen asiantuntija Sanna Luoto Tampereen ammattikorkeakoulun Palveluliiketoiminnan koulutuksesta. Kiitokset co-hostina toimineelle Tampere-talolle!
Kerromme lisää paneelikeskustelun annista tuonnempana, luvassa on mielenkiintoisia nostoja!