Tarjolla oli kasvispainotteinen, planetaarista ruokavaliota noudatteleva menu, joka tuki seminaarin teemaa Working together for a sustainable world. Illalliselle osallistui 40 ammattikorkeakoulun ja yliopiston johtohenkilöä ympäri Suomen.
”Kokemus oli tiimille erittäin positiivinen. Lähes kaikki pääsivät tekemään uusia asioita ja itsekin pääsin mukavuusalueen ulkopuolelle hieman. Tämä tapahtuma toimi hyvänä näkökulmana ehkäpä ruokailun trendeistä ja siitä, mitä asiakkaat haluavat. Vegaanisen fine diningin puute näkyy ainakin tällä hetkellä vahvasti ravintolatarjonnassa ja toivottavasti siihen löydetään tekijöitä ja tapoja tulevaisuudessa”, kertoo tiimin keittiömestari, restonomiopiskelija Kevin Hasselqvist.
Kuvat: Marianna Aalto ja Pilvi Torvinen