Nyt on sanomisen paikka! Tervetuloa Tampere-talon Aulaklubiin keskustelemaan arjen kestävistä ruokavalinnoista 27.4.2022 klo 17−18

Perheillallinen ulkona, pöydän ympärillä aikuisia kerääntyneenä nauttimaan ruokaa ja juomaa.

Tervetuloa Aulaklubiin Tampere-taloon! Huhtikuussa Sanomisen paikka -paneelikeskustelussa unelmoidaan kestävistä ruokavalinnoista. Miltä kestävä ruokajärjestelmä näyttää kaupunkilaisen, alan yrittäjän, tutkijan ja kaupungin näkökulmasta?

Panelisteina paikalla TAMKin restonomiopiskelija Anu Haapalainen, yrittäjä Iida Koskinen (Café Katto), dosentti Markus Vinnari Helsingin yliopiston taloustieteen laitokselta, Tenure track -professori Elina Närvänen, Tampereen yliopiston Johtamisen ja talouden tiedekunnasta sekä ympäristö- ja kehitysjohtaja Kari Kankaala Tampereen kaupungilta.

Keskustelua emännöi FUSILLI-hankkeen asiantuntija Sanna Luoto Tampereen ammattikorkeakoulun Palveluliiketoiminnan koulutuksesta. Co-hostina toimii Tampere-talo. Kaikille avoin keskustelutilaisuus järjestetään Tampere-talon pääaulassa 27.4.2022 klo 17.00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Lisätiedot:
Sanna Luoto
Tampereen ammattikorkeakoulu
sanna.luoto@tuni.fi