Millainen on kestävä ruokajärjestelmä eri näkövinkkeleistä? Tähän saimme vastauksia FUSILLI-hankkeen järjestämässä Sanomisen paikka -aulaklubin paneelikeskustelussa 27.4.2022 Tampere-talossa.
Panelistit toimivat kukin tahoillaan kestävän ruokajärjestelmän edistäjinä. Arjen kestävistä ruokavalinnoista keskustelivat TAMKin restonomiopiskelija Anu Haapalainen, yrittäjä Iida Koskinen (Café and Bar KATTO), dosentti Markus Vinnari Helsingin yliopiston taloustieteen laitokselta, Tenure track -professori Elina Närvänen Tampereen yliopiston Johtamisen ja talouden tiedekunnasta sekä ympäristö- ja kehitysjohtaja Kari Kankaala Tampereen kaupungilta.
Keskustelua emännöi hankkeen asiantuntija Sanna Luoto Tampereen ammattikorkeakoulun Palveluliiketoiminnan koulutuksesta. Co-hostina toimi Tampere-talo.
Podcast on julkaistu Tampereen ammattikorkeakoulun Kohinakampus-alustalla. Tekstiversion löydät tästä pdf-liitteestä: 20220427_Aulaklubi tallenteen tekstiversio
Mukavia kuunteluhetkiä!