2024
2.2.2024 Karoliina Tuukkanen: Kaupunkiruoan tuotannon tekniset mahdollisuudet: Aquaponics-menetelmä
AhlmanEdun puutarhapäiväkirja
8.12.2023 AhlmanEdun penkkiviljelmällä yhdistyvät kestävä alkutuotanto ja talous
29.11.2023 AhlmanEdun penkkiviljelmällä kasvatetaan myös hyvinvointitaitoja
14.9.2023: Superjuuret puutarhurin apureina
8.8.2023: Maaperän ymmärtäminen – holistinen lähestymistapa
21.6.2023 Bioaktiivinen kompostikokeilu penkkiviljelmällä
13.6.2023: Puutarhurit – biologisen monimuotoisuuden hoitajat
26.4.2023 Maaginen maaperä
7.3.2023 Supersankareita ja maaperärakkautta
TAMK-blogi
10.2.2023 Coffee Lounge – tekemällä oppien inspiroiva tila
17.1.2023 FUSILLI-hankkeessa rakennetaan kestävän ruokajärjestelmän tietoyhteisöä
17.8.2022 Kestävän ruokajärjestelmän jäljillä Oslossa
13.10.2021 Ideatalkoissa tavoitteena kestävä ruokajärjestelmä
8.6.2021 Unelmatyöpajasta näkemystä FUSILLI-hankkeen starttiin
8.6.2021 FUSILLI-hankkeessa edistetään kestävää urbaania ruokajärjestelmää
Ekokumppanit
13.11.2023 Tuoretta luomuruokaa kumppanitilalta
1.11.2023 Satoisaa ja resurssitehokasta vertikaaliviljelyä
24.6.2021 Mikroviljelyn monet kasvot haussa FUSILLI-hankkeen living labeissa
Kansainvälisen FUSILLI-hankkeen verkkosivuilla julkaisemamme blogitekstit
10.2.2023 Reflecting on TAMK’s achievements in Tampere
24.2.2022 What do we teach our future leaders in the hospitality sector?
10.1.2021 My personal road from urban gardener to FUSILLI project