2023
- Restonomiopiskelija Liisa Peitilän opinnäytetyö, TAMK: Puutarhatuotannon sivuvirtojen hyödyntäminen ammattikeittiöllä
- Silta-lehti 5.12.2023: FUSILLI-hanke ratkoo tulevaisuuden kaupunkien ruokajärjestelmiä
- Aamulehti, Moro-liite 29.9.2023: Kansainvälinen hanke näkyy Tampereella – Kauppahallissa maistellaan lähiruokaa lauantaina
- Versus-lehti 22.9.2023: Missä on kaupunkiviljelyn koti?
- Tampereen kaupunki 12.6.2023: Vuoreksessa kokeillaan tänä kesänä laatikkoviljelyä asukasyhdistyksen ja kaupungin yhteistyönä
- Tampereen kaupunki 8.3.2023: Tampereen kaupunki kannustaa kokkaamaan kasvispainotteista ja terveellistä ruokaa jakamalla maksuttomia ruokalaatikoita perheille
2022
- Unit-lehti 22.4.2022: Tarjolla planetaarista lähiruokaa – tällaisia muutoksia tarvitaan, jotta ravintoa riittäisi tulevaisuudessa kaikille
- Eduskunta.fi: Pandemiateknologiat: Teknologian rooli koronapandemian aikana ja koronapandemian vaikutus teknologian kehitykseen
2021
- Kestävä kehitys.fi 28.10.2021: Kestävän kehityksen toimikunta sopi Agenda2030 tiekartan jatkoaskelista sekä keskusteli yhteiskunnan toimista Agenda2030 toimintaohjelman edistämiseksi
- Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin blogi 26.10.2021: Miten kiertotalous toteutuu alueellisissa ruokajärjestelmissä?
- Tuni.fi 18.8.2021: Kestävämpään ruokavalioon siirtymisessä huomioitava väestöryhmien erot ruokaan liittyvissä motiiveissa
- Reilu ruokamurros (JUST FOOD) -hanke tutkii, miten siirtymä ilmastoviisaaseen ja terveelliseen ruokajärjestelmään voidaan tehdä kestävästi, hyväksyttävästi ja oikeudenmukaisesti.
- Aamulehti 14.6.2021: Lukijalta | Peräänkuulutamme kuntapäättäjiltä toimia, joilla aidosti edistetään ruokasektorin pienyrittäjyyttä – nyt he myyvät somen kautta
- Helsingin yliopiston Ruralia-lehti 1/2021: Tulisiko ruoantuotannon talous organisoida uudelleen? s.4–6, 10–13 ja 20–21
- Tuni.fi 28.4.2021: What do city dwellers eat in 2030? Where does food come from?
- Tuni.fi 7.4.2021: Mitä kaupungeissa syödään 2030? Mistä ruoka tulee?
- Kauppakamarilehti: Haamukeittiöbrändi taipuu markkinoiden muutoksiin
- Paja-Ahlman.fi 10.2.2021: Kansainvälinen FUSILLI-hanke on käynnistynyt Tampereella
- Motiivi 4.2.2021: Ilmastotavoitteet, vastuullisuus ja kestävä kehitys näkyvät koululaisen lautasella: Pois punainen liha, tilalle herneet, pavut ja muut kasvikset
- Tampere.fi 30.3.2021: Tampereelle merkittävä EU-rahoitus yleiseurooppalaiseen, urbaanien ruokajärjestelmien kehittämishankkeeseen
- Università di Scienze Gastronomiche di Pollenzo: FUSILLI – Fostering the Urban food System Transformation through Innovative Living Labs Implementation
- Carfit.es 27.1.2021: FUSILLI, the new project led by CARTIF, will achieve a more resilient food system
- ePressi 26.1.2021: Pirkanmaan Voimian ilmastotiekartta on valmistunut
- Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin blogi 8.1.2021: Kiertotalouden mukainen ruokajärjestelmä
2020
- Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin blogi 27.10.2020: Minne menet ruoantuotanto?